Welcome to Risun Bio-tehnološke Inc!

Tel:+86-29-8610-0730
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Tel:+86-29-8610-0730

Telefon/fax:+86-29-8610-5620

E-mail: sale@risunextract.com

Web: www.risunextract.com

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj
Pursulin ekstrakt podržava šećera u krvi kontrolu
Risun Bio-tehnološke Inc | Updated: Jun 16, 2016

Pursulin ekstrakt podržava šećera u krvi kontrolu


Nova klinička studija potvrđuje pozitivne efekte Port· Hasana, ekstraktu Pursulin Herba (Portulaca oleracea L.), na nivo šećera u krvi u odrasle osobe sa tip 2 dijabetes.

Slepo, pod kontrolom placebo kliničkog ispitivanja efikasnosti i sigurnosti Pursulin ekstrakt kontrolisem krv nivo glukoze je objavio ovog proleća u dnevniku od lekovite hrane koju Wainstein, et al.1. Kliničkog ispitivanja je dizajnirana za procjenu efikasnosti i sigurnosti Pursulin izdvojite poboljša kontrolu glukoze, krvni pritisak i Lipidnih profil u odrasle osobe sa tip 2 dijabetesa, kada. 63 subjekti primio ili 180 mg/dan ili odgovarajući placebo za period ili 12 nedelja.

Na glukozu Ijudskosti ocjenom merenje nivoa Hb1Ac, dugoročne marker za kontrolu glukoze u krvi i koji zavise od koncentracija glukoza u krvi i odražavaju na prosečni glukoze u prethodnih dva do tri meseca. Zaključci pokazuju da je Frutarom Pursulin ekstrakt je efikasan u unapređivanju kontrola glukoze krvi u tip 2 dijabetes pacijenti, kao što je smanjenje HbA1c je pokazala. Nakon 12 nedelja tretman, podanici iskusili značajno smanjenje HbA1c.

"Kada je reč o kolebaju statistike o dijabetesu, Svetska zdravstvena organizacija (SZO) je predstavio na Svetski dan zdravlja, rezultate ispitivanja Portusana je vrlo obećavajuće," kaže Rudy Simoni dr, produkt Menadžer za Frutarom zdravlje BU. WHO izveštaj otkriven je dramatično povećanje od 108 miliona odraslih slučajeva dijabetesa 1980 (4.7% globalnog stanovništva) 422 miliona 2014 godine (8,5 odsto stanovništva). Nezdrav način života, kao i nesaldirane dijeta i nedostatka vežbanje, smatraju se primarni razlozi za ovo zabrinjavajuжe povećanje.

Portusana je biljni ekstrakt, napravljen od uobičajenih Pursulin biljku, Portulaca oleracea, biljka sa dugo tradicionalno koristi kao hrana i medicina u mediteranskom regionu. Naučnici na Frutarom pronalaze Portusana ekstraktu iz najvišeg kvaliteta Pursulin, koncentracijom svojih aktivnih jedinjenja. "Smo pod kontrolom kvaliteta Portusana tokom svog procesa proizvodnje, od sirovog materijala nabavkom do finalnog proizvoda," objašnjava Simonsa. "Pomoću vlasničkog EFLA® HyperPure tehnologiju tokom procesa proizvodnje, takođe osigura poštovanje od Portusana novu 2015/dodaci 1933 LUPALO pravilnik za maksimalni nivo od PAHs u hrani."

Ishod ovog istraživanja potvrđuje ranije nalaze se na prethodni, otvorenih aplikacija suđenje demonstrira Frutaromsklopljen Herba izdvojite za kratkoročnom i dugoročnom podršku za kontrolu nad nivo glukoze u krvi, što je krv glukozu marker HbA1c.

"U svetlu sve veće zabrinutosti oko globalnog porast dijabetesa, ove nedavne publikacije podržava zaključci koji je Frutarom sklopljen Herba izdvojite se savršeno uklapa u zdravu ishranu za one potrebne za kontrolu i održavanje zdravih glukoze,", naglašava Simonsa. "Potrebna je veoma malu dozu – 180 miligrama dnevno – i ima vrlo blag ukus."